Næste net til temadage på Depotgården

Jeg syr skam – med pauser – i sommervarmen. Faktisk kan jeg slet ikke holde ud at være ude ret længe ad gangen, og der er rimeligt køligt i syværelset.

I dag har jeg lavet en model mere af et “net”, når vi har temaet “Skøn naturen – sy et net” på Depotgårdens tekstilværksted tirsdag og torsdag i uge 30 – det er sørme lige om lidt!

Mens mit første forslag er lidt tidskrævende håndarbejde, er dette net meget enkelt, syet på maskine og foret.

Mønsteret er fra Dansk Patchwork Forenings medlemsblad Kludemagasinet 2010 nr 2, hvor nu afdøde Bente Eiler sammen med Lene Krog Andersen havde syet flere net efter samme grundmodel, nogle meget flot sat sammen på patchworkmaner, andre mere enkle. Jeg synes godt, det må være enkelt, i hvert fald det første, man syr. Og her er stoffet så sødt, at der ikke behøver yderligere udsmykning.

Jeg har for flere år siden vundet et, syet efter samme mønster, i et jule-pakkespil! Og det er jeg så glad for og bruger det meget, det er let og nemt at bære med sig til små ærinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *