Pinligt!

Jeg sov over mig i morges! Jeg er ellers altid tidligt oppe, men Diki ville ud kl. 6, og bagefter faldt jeg i søvn igen – og drømte en helt vild åndssvag drøm, der handlede om hundehvalpe og gamle venner, som jeg ikke har snakket med i årevis – altså hvor kommer det fra?

Det pinlige var, at jeg skulle hejse flag kl 8, og jeg vågnede først 2 min. over 8!

Jeg er flaghejsning vikar for én der ikke kan mere, og hans kone nåede at stå udenfor min dør, mens jeg forsøgte at ringe til hende.

“20 minutter, så er jeg der”, sagde jeg, og det var næsten ikke lyst, så det skete der ikke så meget ved.

Men hun fik hjælp fra en anden nabo, der var ude efter sin avis, øj – øj! Det havde hun ingen forstand på! For flaget var ikke helt oppe, og snoren var drejet om stangen (sikkert i den bedste mening – men hvad forstand har bønder på agurkesalat, eller skolelærere på flaghejsningsregler? Og ingen af dem har været spejder 😉 )

20 minutter var jeg ude, som lovet, og fik det på plads!

Lige for en ordens skyld: Der er helt sikkert mange skolelærere, der kan hejse flag og har været spejdere!

2 tanker om "Pinligt!"

  1. På Danmarkssamfundet.dk er der afbildet et flag på flagstangen med omslynget line – og de anbefaler det faktis 🙂 Jeg gør det også altid 🙂

  2. Jeg har aldrig set det før og er ikke oplært i at gøre sådan, efter min private mening er det synd, fordi det er smukt, når flagsnoren buer. Men det er nok mig, der er for gammel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *