God Nytårsmorgen – vi overlevede!

Stille, småregn, ikke meget liv på gaden kl 8 den 1. januar. Så Diki var helt sin egen på gaden,  frisk igen efter en Nytårsaften, som trods alt var lovlig larmende! Så han kiggede forsigtigt us, når han var trængende, og så ventede han, til det blev stille – eller gik ud, hvis jeg gik med – og så hurtigt ind igen.

Men det blir da vist en nytårsaften, der går over i historien for alle os, der har YOU SEE som TV-udbyder.

“Vi SKAL da se dronningens tale, så det må da komme igen inden” – men det gjorde det ikke. Vi kunne heller ikke se Cirkusrevyen eller rådshusklokkerne!

Godt, jeg har en transistorradio! Så vi hørte dronningens tale, som var lidt tam og meget præget af hendes forkølelse – måske hører man det endnu bedre i radioen end hvis det var på TV.

Det er godt nok en meget uheldig aften at gå ned på for et TV selskab! Nu har de næsten fået monopol, så det er rigtig mange hele landet over, der har haft sort skærm! Kedelig debut for deres varslede højere priser!

Vi overlevede, min nabo og jeg, som holdt nytårsaften sammen, men der må først og fremmest være mange enlige og pensionister, som har følt sig ladt meget i stikken!

Til gengæld spiste vi en dejlig middag, som vi havde delt imellem os, så den ene lavede forret og dessert og den anden hovedret. Nå ja, forretten blev lidt “beskåret”: naboen havde lavet en lækker hummersuppe, som hun kom med i en gryde, og pynten lå sammen med andre ting i en åben kurv, som hun satte fra sig, da ét af hendes børn ringede. Det opdagede Diki! Så pynten = hummerhaler og brøndkarse, løst pakket ind i film, var væk, inden hun opdagede det! Filmen fandt vi på gulvet, men ikke halerne! Så  lidt rejer blev tøet op og lagt i, og lidt persille erstattede brøndkarsen!

Og jeg havde dykket dybt i det store lager af vin, jeg stadig har efter Søren, og fundet nogle virkelige lækkerier! Så vi havde en god aften – og snakketøjet fejler ikke noget, så det gik fint – og Diki blev grundigt kælet med i sofaen af naboen, han var helt salig!

Havde vi vidst, at TV-signalet ikke blev genoprettet på den side af midnat, havde vi sat en DVD på og set en film eller noget andet sjovt. Men sådan blev det så ikke. Og jeg kan ikke finde ud af at “streame”, og arkivet på boksen kunne jeg heller ikke få til at virke.

Vi vil huske 31. december 2016 på samme måde, som vi husker de bilfri søndage i ’73 !

Godt Nytår 2017 !! Og til lykke med fødselsdagen til vores formand i “Byhaven”, som fylder 70 år, og som plejer at hejse flag sammen med mig. Det har jeg gjort sammen med en “vikar” !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *