Fødselsdag for Victor

Jeg er så glad, når det lykkes at samle hele familien! Og i dag var vi allesammen til fødselsdagsfest for Victor på Café MUMS på havnen i Fredericia, med efterfølgende spadseretur i Kanalbyen, som er under opbygning, et flot område i det skønne vintervejr.

Vi var inviteret til en meget lækker brunch i de specielle, meget hyggelige kælderlokaler, hvor de heldigvis havde gode ramper, så ældstesønnens kørestol kunne manøvreres ned af den øvede Christian! Det er ikke hverdag for dem med de ramper – de måtte lige finde dem frem af gemmerne, men det fungerede.

Det er først på torsdag, Victor bliver 5 år, men det er en fin løsning, at de fejrer den med den jyske familie på denne måde, så vi alle kan være med, incl. Victors Gud(mor), som er hans Fars kusine.

Så Victor fik alle sine fødselsdagsgaver på forhånd, og der var stor jubel! Og “Plys” var med til bords, så vi var 14!

Der var både dejligt tøj, bøger til højtlæsning..

..en hel stor kasse flødeboller!

Og en kæmpekasse LEGO-klodser, som er Victors yndlingslegetøj.

Efter  brunchen – alle mulige lækkerier, pandekager, oste, leverpostej, bacon, røræg og pølser, lækkert brød, frugt mm – var det fint at gå en tur i Kanalbyens stier og broer. Der sker mange spændende ting på det havneområde.

Og Victor fik også lokket fætter Christian med op i det høje tårn, men øverste platform var alligevel lidt for højt for den lille fætter!

Det var en dejlig dag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *