3. og sidste dag på Håndarbejdsmessen venter..

..det har været hyggeligt de 2 første dage – ikke så mange besøgende som håbet, men i Projekt Puttetæpper er vi glade og tilfredse. Vi har solgt mange mønstre begge dage, og vi har modtaget rigtig mange positive kommentarer vedr. mønsteret for 2017. Så vi håber, det vil indbringe mange færdigsyede blokke!

En helt særlig gave fik vi, da en besøgende patchworker henvendte sig og spurgte, om vi manglede én til at quilte tæpper? Hun havde nemlig selv en long-arm-quiltemaskine og ville meget gerne være med i projektet! Hun fik det første tæppe med hjem: en sød top + mellemfor og bagsidestof!

Vi var lige nogle stykker, der spiste lækker asiatisk mad på “Asian” i Middelfart i går aftes, UHM det var godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *