En dejlig Påske!

Der er sørme en hel dag endnu, før Påsken er forbi, den må bruges til afslapning, havearbejde eller patchwork!!!

Jeg har været så heldig at være sammen med alle mine børn og børnebørn i løbet af Påsken – desværre undtagen min ene svigerdatter og 1 barnebarn, de skulle begge arbejde.

Påskebuket fra datterens have

I dag har datteren og hendes mand og 2 store drenge været her til en hyggelig påskefrokost. Jeg må indrømme, at jeg synes ikke, jeg helt klarer de gammeldags “ædegilder” mere, som vi ellers har været vant til, både i min og i Sørens familie. Jeg har tage min del af dem.

Men nu lavede jeg en lækker, ikke så voldsom, frokost med ting, jeg kunne overkomme, men som alligevel var dejlige – det syntes familien også.

Jeg prøvede bl.a. for første gang at bage “grydebrød” – det er nemt, selv om det tager 15 timer, det passer sig selv det meste af tiden, og det blev rigtig godt.

Sild, karrysalat med kryddersild, håndpillede skal rejer (det er altså noget andet end de løstfrosne), røget laks med røræg, og så en cheese cake med bær. Ingen frikadeller, steg, skidne æg m/bacon eller andre af de gamle retter – med ved I hvad: vi kunne ikke spise mere, så det passede fint.

Og Bodil og BeBe var med for at besøge Diki – hold da op, hvor var de glade for at se hinanden, og de leger så godt! De 2 yngste er ret pjattede med at tumle og småslås for sjov, Boldil ved ikke rigtig, om hun skal lægge sig imellem, for hun skal måske beskytte BeBe? Men nej, det er slet ikke nødvendigt, for de har det kun sjovt! Så nu flader Diki helt ud på gulvet – han er træt!

Som rosinen i pølseenden fik jeg lige en sød nyhed, for nu er det officielt, at min søde grand-niece og hendes dejlige kæreste venter barn til november. Det er hende, der klipper Diki, så nu må vi se, hvordan hun klarer baby + hundesalon? Men det er så dejligt for dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *