Quilt in Public 20. juni

Europæiske quiltere afholder en fælles quiltedag lørdag den 20. juni, og vi er blevet enige om her i Brædstrup, at vi vil være med! Vi laver et fælles arrangement både 20. og søndag 21. juni, både de 2 private patchworkklubber “Kludekonerne”, “De 5” samt Aktivitetscenter Søndergården’s patchworkhold. Og vi inviterer selvfølgelig alle andre interesserede patchworkere/quiltere til at være med. Samtidig laver vi udstilling, og vi kan bruge det kommunale “Tinghuset”, som har meget fine udstillingsfaciliteter.

Så nu går vi i gang med at finde tæpper og småting frem, så alle kan komme og se, hvad vi laver.  Vi har nok at vælge imellem! Til dette formål har jeg holdt nogle puttetæpper = tæpper til børn på julemærkehjem tilbage, så de kan blive udstillet først. F.eks. dette, hvor jeg selv har syet en del af blokkene og “swappet” andre med svenske quiltere,

pu0609-hanne

og hvor en professionel quiltebutik “Quiltefant” har leveret den meget flotte quiltning – gratis! – på en speciel lang-arm-maskine.

pu0609-hanne-detail

Vi har på Søndergården i vinter syet blokke af de rester, hver især har, og der blev til hele 3 puttetæpper, også til julemærkehjem. Dem er jeg ved at samle til færdige tæpper, de bliver rigtig søde.

emmas-blomster-ikke-quiltet

Det bliver spændende, om der kommer nogen og ser vores værker! Der bliver også mulighed for at prøve selv. Så det skal nok blive sjovt.

2 tanker om "Quilt in Public 20. juni"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *