Endelig kommer regnen – lad den vare nogle timer!!!

Vi nåede lige akkurat hjem i tørvejr, mens vi godt kunne både se de sorte skyer og høre buldren komme nærmere – og jeg nåede også at fylde bagagerummet med store poser med stoffer, UFO’er mm, som jeg skal til Hejnsvig med i morgen tidlig.

Det er jo nu på lørdag, at vores “store dag” i Projekt Puttetæpper kommer – nemlig det årlige Tæppetante-træf, som i år også er 20-års jubilæum, og hvor 80 har meldt sig til!

Og det er dagen, hvor rigtig meget, som vi er blevet doneret i årets løb, finder vej til diverse systuer rundt i landet, hvor det bliver til dejlige puttetæpper til børn på julemærkehjemmene!

Øj, hvor jeg glæder mig.

Og derfor mødes styregruppen med værtinden, som nu for 5. gang!!! lægger hus, have, lade og gårdsplads til hele arrangementet, så vi kan gøre det hele klar.

Vi hænger tæpper op, lægger alt stof mm ud på store borde, og i år er det en helt særlig udstilling med 21 årstæpper = jubilæumstæpper, alle syet med årsmønstrene for de 20 år (det første år var der 2 mønstre), som forskellige tæppetanter har påtaget sig at sy. Det bliver rigtig flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *