Når noget generer!

Da mit yngste barnebarn endnu ikke var helt renlig, kom han selv og bad om at få ble på, hvorefter han gik i enrum og lidt efter kaldte: “Jeg har lavet lort!”

Det kom jeg til at tænke på til aften, da Diki opførte sig usædvanligt, efter at han havde været en tur ude i haven. Han peb – og jeg kender det piv, så er han ked af det – han var meget urolig og vred og vendte sig. Jeg opdagede, at der sad en lille pind i pelsen, det kan han ikke li’. Men da jeg ville pille den ud, afslørede lugten, at der var noget helt andet i vejen!

Der sad noget klæbrigt fast i pelsen bagtil! Og det var helt tydeligt, at det generede ham – så fat om ham under forbenene (ikke den bedste måde at bære en hund) og ud under bruseren (håndbruseren i brusekabinen), så han kunne blive spulet!

Der er ingen tvivl om, at det var han glad for. Han er nemlig lidt sippet! Og da han var ren og frotteret, strøg han da også rundt i huset og rullede sig!

“Rullede?” – ja på det tidspunkt var han jo ren – men havde han også “rullet” inden han blev vasket?

Jeg gik på opdagelse og fandt 2 steder, hvor han havde forsøgt at gnide det klæbrige væk. Så det blev til en rengøring med Rhodalon, det er prøvet før!

Jeg kom i tanker om, at han var lidt for interesseret, da havemanden i morges gav rhododendronerne gødning, før han lagde nyt lag sphagnum, så jeg var nødt til at lukke ham ind, indtil det var færdigt! Så han har måske smagt på det?

Nu er han helt udmattet og er gået i seng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *