En god dato

Hørte lige i radioen, hvor de har fulgt en fødende kvinde i godt et døgn, og hun nu fortalte om fødslen af hendes 3. barn, der fandt sted kl 12 minutter over 12 i nat = kl 00.12 den 27.07.17 – en god dato, som hun sagde!

Sjovt nok oplevede jeg det samme for 46 år siden, da jeg fødte min yngste søn (også 3. barn) 27.07.71 ! Den dato kunne jeg også godt lide! Og til lykke med den og med fødselsdagen, søn!

Jeg havde faktisk først termin 14 dage senere (03.08. = min Mors fødselsdag!) – men læge og jordemor mente, at han var ved at blive for stor til “lille mig” på 50 kg! Så han blev sat i gang den 26.07., da vores barnepige var ankommet fra DK.

Der skete bare ikke ret meget i de 8 timer, jeg lå med drop, så de stoppede til min store utilfredshed, fordi de mente, det var for hårdt. Og så fik jeg drop igen næste morgen, hvor der kun gik nogle timer, før det tog fat. Og allerede ved 12-tiden arriverede den flotteste, smukkeste lille søn (dengang kendte vi jo ikke kønnet på forhånd), efter lidt dramatik, fordi man først var bange for, at navlestrengen var på gale veje, og derefter at jeg var ved at gå i krampe! Men alt gik godt!

Og da jeg altid har haft en svaghed for tal og kombinationer af tal, var jeg fint tilfreds, for 27.07.71 var meget bedre end 26.07.71 – Ikk’ ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *