Lidt stille!

Jeg har (igen) fået et lille maveonde, ikke så slemt som sidst, men nok til, at jeg er lidt stille! Jeg ved ikke, hvad det kom af, jeg har ikke spist gammel mad eller sådan noget.

Nu står den på te og måske lidt ristet franskbrød senere.

6 tanker om "Lidt stille!"

  1. Kære Hanne.
    Maven prøver måske også at fortælle dig, at du har for meget om ørene, og skal skrue lidt ned for plusset, men god og hurtig bedring ønskes du af Diana

  2. Et lokalt raad snappet op fra folk i Laos:
    Seeds fra Papaya er ogsaa vaeldig virksomme. Hvis du kan koebe Papaya i supermarkedet, saa pil kernerne ud og gem dem, til du faar maveonde naeste gang. En skefuld af dem, evt. knust ved en hurtig tur i blenderen stopper naermest oejeblikkeligt f.eks. diare.
    Ioevrigt er det godt at spise papaya i det hele taget, ogsaa uden at have maveonde, de regulerer bakterier og enzymer i mavesaekken.

    • Tak Gitte! I dette tilfælde tror jeg bare, det var noget, der skulle op! Jeg mistænker den ryge-ostsalat, jeg spiste til frokost, selv om den var helt frisk og grøntsagerne var skyllet. Så jeg har smidt resten ud (med blødende hjerte, for jeg elsker ryge-ostsalat).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *