Nabohjælp = Vi passer på hinanden

Uha da, jeg havde ikke fortalt min nabo, at jeg skulle være hjemmefra hele dagen, og her i Andelsboligforeningen passer vi på hinanden! Så hun blev meget bekymret, da hun ikke havde set noget til mig i formiddags, og da hun gik over og ringede på min dør, og det kun var Diki, der var hjemme, mens bilen holdt i indkørslen, blev hun endnu mere urolig!

Så da jeg kom hjem med Rita, som havde kørt, blev hun meget lettet! Vi var også kørt meget tidligt i morges, og da var hendes gardiner endnu rullet ned 😉

Rita og jeg var på visit hos Karin i Skørring v/Randers, vi 3 udgør styregruppen i Projekt Puttetæpper, og for engangs skyld holdt vi møde hos Karin. Det er ellers nemmere at mødes her, men Karin har på det sidste fået nogle meget store donationer – både færdige, toppe (oversider) og en masse stof til tæpper. Det skulle vi jo se, og det var virkelig imponerende!

Vi sorterede i fællesskab stoffet, og en del af det skiftede hænder! Så nu kom jeg hjem med både toppe, som jeg skal finde tæppetanter til at gøre færdige, og masser af stof i alle mulige kulører og størrelser. Ikke mindst bagsider til de tæpper, som nogle vil lave færdige samt stof til kanter på de tæpper, som ikke er helt store nok. Mange poser fulde!

Og min dejlige Diki er så dygtig til at være alene hjemme, han laver ikke det mindste uheld eller rod, han er bare mega glad, når jeg kommer, og jeg får verdens største krammer og møsser – og så skal vi ud og gå tur, før vi får aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *