ØV! For første gang i mit liv har jeg…

…fået en P-afgift!

Det er selvfølgelig OK, for det var helt korrekt, jeg havde bare ikke tænkt mig om. Der var kun 30 min. parkering tilladt, og jeg havde faktisk holdt der – på Vardevej i Vejle – knap 2 timer!

Selvfølgelig er der en forklaring, som jeg bare ikke kan bruge til noget. Jeg har holdt der flere gange, men altid sidst på eftermiddagen, hvor begrænsningen slutter kl 17, eller jeg har kørt nogle ærinder, mens Diki blev klippet.

Det blev han nemlig i dag, og det er lige før, hans hundefrisør Christina går på barsel. Derfor var tiden tidligere på eftermiddagen end sædvanligt, hun har nemlig afkortet sine arbejdsdage her, hvor der kun er 1 måned til termin.

Det var da surt at slutte en ellers hyggelig eftermiddag med familiesnak og barselsnak med at finde den lille hvide seddel i vinduesviskeren.

Eneste lyspunkt var, at Diki opførte sig ualmindelig pænt i dag, han stod flot uden “piv”, og han fik ros! Han er ellers ikke begejstret, men Christina også har et rigtig godt tag på ham.

Når hun slutter sin orlov til foråret, bliver det i nye lokaler, nemlig i det hus, hun og kæresten har købt og er ved at gøre i stand. Der er nemlig mulighed for at indrette salon i forbindelse med villaen – og der risikerer jeg ingen P-bøde!

Men i grunden er det vist meget godt gået, at det er den første bøde, jeg nogensinde har fået. Såvel P- som fart-bøde, har jeg i de 59 år, jeg har haft kørekort, aldrig har gjort mig “fortjent” til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *