Skøn udflugt med Tekstilværkstedet

Måske var det rejsearrangør, man skulle have været?  I dag var 3. gang, jeg arrangerede udflugt for tekstilværkstedets brugere, og 3. gang, det gik rigtig godt! Iflg. deltagerne i hvert fald – men jeg var også godt tilfreds. 

Vi var lidt længere væk denne gang, ca 100 km til den lille by Vejerslev mellem Silkeborg og Randers, hvor HANNEs Patchworkbutik har til huse. En lille butik i fysisk forstand, men med meget dejlige stoffer til billigere priser end andre steder, og en utroligt sød og frisk indehaver, der bød på formiddagskaffe!

Der blev kigget og undersøgt, fundet dejlige ting frem og selvfølgelig købt! Et dejligt besøg.

Uden mad og drikke… så hvor skulle vi spise frokost? Helt ærligt var det slumpetræf, at jeg fik googlet mig frem til en dejlig café i Silkeborg! Jeg havde aldrig hørt om den, men en tlf. samtale lød så spændende, at det måtte vi prøve.

Og det fortrød vi bestemt ikke!

Den go’e Fé Heksekunsten er et meget spændende sted i tilknytning til en helsekostforretning (som vi også aflagde besøg). Og den mad, vi kunne vælge i dag, var utroligt lækker!

Der blev valgt forskelligt, så de fleste valgte en fisketallerken med meget spændende fisk og forskellige salater. Én valgte grøntsagstærte, og 2 – deriblandt jeg – valgte indisk suppe, krydret, men ikke stærk. Og med brød til, hjemmebagt og lækkert, også glutenallergikerens!

MUMS! Der vil jeg gerne hen igen en anden gang.

Vi sluttede af med at besøge Gårdbutikken Katrinelund i Vinding v/Bryrup, hvor Lene havde lavet en kop kaffe til os. Der var mange flotte modeller at kigge på, fine tilbud og skønt garn i alle prislejer! Så der blev også brugt penge der!

Uha, hvor der bliver gang i strikkepindene og synålene på Depotgården!

Tak for i dag, piger, det har været meget hyggeligt!

2 tanker om "Skøn udflugt med Tekstilværkstedet"

  1. Kære Hanne.
    Er det ikke “”Helsekosten”” du mener – googlede den, du skrev om, og denne kom frem. Det lød til at være et spændende sted at besøge engang. Men tak fordi du endnu engang “tager os med rundt på tur” i det ganske, danske land.
    Hanne har jeg besøgt – dejligt sted -, og handlet hos på nettet. Altid hurtig betjening, og billig forsendelse.
    Glade hilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *