Og gevinsten var…

..et par solbriller og en synsprøve hos Blikfang-optik i Erritsø

Synsprøven fik jeg i formiddags, meget grundig og afslørende, at jeg nok skal have andre glas i mine briller, men det haster ikke.

Solbrillerne kan jeg ikke bruge, fordi jeg har briller med styrke og glidende overgang, men de foreslog, at jeg kunne bruge et par som en julegave?

Så jeg satte Christina stævne efter hendes skoletid, og så valgte hun med meget sød betjening og hjælp et par, hun kunne lide! Super!

5 tanker om "Og gevinsten var…"

  • Tak, det var så hyggeligt! Vi havde aftalt at mødes foran butikken på vores butikstorv, og det passede med, at det var tid for Dikis aftentur. Da vi gik, sagde jeg til ham: “Vi skal finde Christina” – og hold da op, hvor fik han hovedet op og kiggede efter dem, der gik på det modsatte fortov, og havde travlt med at komme hen og “finde” hende – og så fik hun jo en stormende knuser!

 1. Det er dog utroligt, kære Hanne………………
  Tror du ikke, du skulle lade være med at deltage i konkurrencer, så andre kan komme til :-(???????????????????????????
  Men vel undt – stort tillykke, og dejligt du kan dele ud af overfloden.
  Knus fra Diana

  • Tak Diana, men jeg regner ikke mig selv for særligt heldig – selv om jeg på det sidste har vundet flere gange. Hvis jeg køber et tombola lod, vinder jeg stort set aldrig.

 2. Kære Hanne og Christina, dejligt med jer to skønne friske damer, en fornøjelse at betjene jer 😉 Knus Anna Maria, Blikfang Optik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *