Endnu mere glat – skøjtebane!

Ja, det er som en skøjtebane i dag, både på pladsen her, som ellers bliver saltet, på vejen og fortovet, så vi gik ikke langt i morges!

Det er “grøn spand”-afhentnings dag i dag, og jeg blev meget overrasket, da jeg (før jeg gik med Diki) ville sætte min spand uden for matriklen, som vi skal – ikke helt ud på vejen, men udenfor vores egen lille hæk. Mine fliser ind til entredøren var så glatte, at jeg næsten ikke turde gå der, men jeg kunne gå på det de skærver, som bilen holder på.

Da skraldebilen kom, så jeg, at vores ældste beboer på næsten 95 år stod ude ved sin grønne spand oppe ved huset, skraldemanden sagde til hende, at hun ikke skulle gå ud med den, han gik ind og hentede den, og da han havde afleveret den igen, tog han en rigtig drengerøvs glidetur ned ad hendes ret lange, spejlglatte flisegang, med armene i vejret! De kan jo holde balancen, de store mandfolk med store støvler på. Rigtig sød gestus overfor den gamle dame!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *