På et hængende hår!

PUH HA! Det ku’ være gået helt galt – det er godt, jeg kører forsigtigt og ikke tager chancer!

Jeg holdt pænt tilbage midt i krydset Strandvejen / Erritsø Bygade, og blinkede til venstre, afventende de (mange) modgående biler, og da lyset skiftede til gult, beredte jeg mig på at køre. Der kom nogle spredte biler, så jeg trillede ikke, før der var rødt – men jeg skal love for, at der var én, der havde travlt! Han kørte ikke over for “taxagult” eller gult – men for rent rødt! Så hvis jeg ikke havde holdt godt øje med ham, men var kørt til venstre, som jeg naturligvis måtte – så havde jeg ikke siddet her!

Jeg må indrømme, jeg pustede kraftigt ud og sansede ikke at se nummerplade, men kun at det var en ung mand i en rød, lettere ramponeret bil, der kørte meget stærkt.

Jeg er vred!!

2 tanker om "På et hængende hår!"

  1. Det var heldigt, hvis der var sket en ulykke, havde du fået skylden. Den der ændrer kørselsretning får den fulde skyld. Min datter har været i sådan et uheld, og fik den fulde skyld, og mistede kørekortet. Ja man tror det ikke, men sådan er loven. Godt du ikke kom tilskade.

  2. Det lyder helt utroligt! Jeg ved godt, at den der ændrer retning har ansvar – men han kørte over for rødt! Iøvrigt tror jeg ikke, jeg havde overlevet, og så kan det være ligemeget for mit vedkommende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *