Tæpper på Fjordmark

Da jeg sammen med Birgith og hendes veninde Irmgard fra Flensborg besøgte Fjordmark i tirsdags, fik vi den helt store rundvisning af forstander Vibeke, så Irmgard kunne se det dejlige hus og få fortalt, hvordan det fungerer.

Jeg har jo været der mange gange, men det er altid hyggeligt, og ikke mindst er det fint at se børnenes værelser, hvor jeg har haft en stor finger med i spillet i forhold til alle sengetæpperne!

De første 30 af dem, som Projekt Puttetæpper syede i 2008 – faktisk før Fjordmark var begyndt at få puttetæpper til børnene – blev i virkeligheden til 64 tæpper! fordi så mange gerne ville være med til at sy dem. Hobro fik halvdelen, men bruger ikke sengetæpper mere.

Det gør Fjordmark, og Vibeke ved lige, hvor de enkelte tæpper ligger, og opdager straks, hvis der er byttet om på nogle! De skal jo passe sammen!

De er blevet suppleret et par gange, men nogle af dem begynder at være så slidte, at de ikke kan repareres mere, så Vibeke ønsker sig ekstra sengetæpper til udskiftning. Det var Birgith ikke længe om at bide på! Hun elsker at sy de større tæpper i enkle mønstre, så jeg gætter på, at hun allerede er i gang!

For tiden syr vi sengetæpper til Liljeborg, der skal bruge 56 (Birgith har syet 9!), og de første 27 er afleveret.

Men vi har aftalt, at hvis der sys flere, så må Fjordmark få nogle.

Vibeke viste os også skabet med puttetæpper. Børnene får ca. ½-vejs inde i deres 10-ugers forløb lov selv at vælge et tæppe, måske det, de har siddet på under en af vores fremvisninger i Multihallen?

En tanke om "Tæpper på Fjordmark"

  1. Kære Hanne
    Tak for i går, det var dejligt at snakke med dig. Min datter blev glad for tæppet. Tak for mail. Ja det er noget værre noget med ham Benny.
    Vil du være sød og takke Ruth for hjælpen, jeg kunne ikke finde hende, da jeg gik hjem. Vh Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *