Jeg knokler!

Ja, det gør jeg, for der er stadig puttetæpper og sengetæpper til Julemærkehjemmene, der skal gøres færdige, og jeg vil så gerne selv sy noget også!

Som f.eks. dette flotte sengetæppe til Liljeborg, som er syet og quiltet af andre tæppetanter, og som så ofte før har jeg syet lukkekenten.

I dag har jeg syet strimler imellem blokke på et tæppe, som samles med teknikken Quilt-as-you-go, det er jeg ikke supergod til, så det tager lidt på kræfterne! Og jeg har et andet sengetæppe, som skal have lukkekant, det skal jeg have fat i om lidt, så jeg kan få det med til Viborg i morgen som håndarbejde.

“Patchwork for alle mødes i Viborg” er en gruppe, som 2 gange om året mødes og syr en søndag, det er smadder hyggeligt. Denne gang har vi tilbudt fra Projekt Puttetæpper at tage vores nye mønster med og både demonstrere det og sælge, hvis noget er interesseret. Og der er også nogle, der har fortalt os, at de har færdige tæpper med til os! Det blir en god dag.

Og så lægger jeg turen over Kjellerup på vejen hjem, for at se til gravstedet, hvor jeg ikke kommer så ofte, efter at jeg er flyttet her til, der er langt der op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *