Alt i orden igen.

Jeg har vand igen, og alt er i orden efter jeg har haft VVS-besøg i formiddags. Han kom faktisk ret hurtigt, efter at jeg havde ringet. Jeg havde “lånt” en stor flaske vand af naboen, så jeg kunne få morgenmad, og jeg var ikke færdig med det, før VVS’eren var her. Der var ganske rigtigt sprunget et rør, og da han skiftede det, sprang det endnu et sted! Så han sagde, vi skulle være forberedt på, at det ville ske i alle 18 huse i nær fremtid, de er jo lige gamle.

Heldigvis hører det til den slags “ulykker”, som Andelsboligforeningen betaler, så bortset fra, at jeg måske får en større regning for vandforbrug, får det ingen betydning.

De naboer, jeg har været sammen med i eftermiddag i Fælleshuset (alle kvinder), vidste heller ikke, hvad de skulle have stillet op, så de skulle lige vide, hvor de haner var!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *