Der er strikketøj – og der er strikketøj!

Færdig med min “Ingen Dikkedarer” nr. 4. Opskrift fra Petite Knit.

Strikket med egne variationer – nemlig med retstrikkede kanter og raglan udtagninger med “slå-om”. Ærmerne er kortere, og garnet er Rowans softyak dk, en meget, meget lækker blanding af bomuld og yak-uld, kun 1 tråd, da den er kraftigere end de tynde uldgarner. Super dejlig at bære!

Og så var jeg startet på en anden sommer cardigan, fra Geilsk, riller i tynd uld, og den skal også nok blive dejlig – men så blev jeg distraheret! Af en cardigan, jeg så på Facebook, som jeg selv havde på to-do-listen, med smalle striber, fra bogen “Mange Masker”. Den er strikket i glatstrikning med striber, og jeg havde købt noget alternativt garn Silkwool i pastelfarver. Men den, der distraherede mig, er strikket i retstrikning! Det kunne jeg ikke stå for, så det måtte prøves – og HU HEJ hvor det går:

2 tanker om "Der er strikketøj – og der er strikketøj!"

    • Den er rigt dejlig t have på! Og trøjen “flyver” nærmest derudaf – der er noget med at strikke striber!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *