Av – av min arm!

Jeg fik den mest ondskabfulde “tennis-skulder” i går, noget jeg har prøvet flere gange gennem årene, det gør afsindigt ondt!

Jeg kunne ikke rigtig lave noget, uden at det gjorde ondt, faktisk gjorde det ondt helt ud i fingerspidserne konstant, og helt galt var det, når jeg ville række ud efter et eller andet – eller (viste det sig) hvis jeg ville strikke!

Det går over af sig selv de fleste gange, og måske har det hjulpet, at Laila healede min skulder i går? I hvert fald er det ikke så slemt nu.

Men jeg kan jo ikke sidde foran TV uden noget i hænderne, så det blev til, at jeg pillede pap ud af en ualmindelig smuk top (oversiden af et patchworktæppe), som vi modtog i Aulby. Den – og en ligeså fin fra samme patchworker i Vejle – glæder jeg mig meget til at gøre færdig!

Jeg skal nok være lidt forsigtig de næste dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *