Stå på ét ben, mens du børster tænder!

Nej, det kan man altså ikke, når man har drukket det meste af en flaske rødvin!

Vi havde fællesspisning i går, og som det oftest går, var der en “hård kerne” (af gamle damer), der sad næsten til midnat og snakkede og grinede over det sidste rødvin. Så er det mange meget forskellige emner, der kommer op, deriblandt også helbred – både ens eget og andres, ja sågar hundens ;-).

Og jeg er åbenbart ikke alene om at lide af kramper i benene om natten, ligesom jeg heller ikke er alene om at have en meget dårlig balance!

Så kom det gode råd: Øv dig i at stå på ét ben! F.eks. mens du børster tænder.

OK, det måtte jo prøves, da jeg kom hjem. Men det kan man altså i hvert fald ikke, når man har en hel del rødvin indenbords! Jeg kom simpelthen sådan til at grine!!!

Jeg må prøve i ædru tilstand, og se, om min balance kan blive lidt bedre.

En tanke om "Stå på ét ben, mens du børster tænder!"

  1. Kære Hanne
    Jeg har en motorik uddannelse, du kan træne din balance ved at gynge, eller få væsken i dit øre skvalpet, i gamle dage sad ældre ofte i en Gyngestol. Men hvis du tænker på at få hovedet i bevægelse ofte, så hjælper det på balancen. Og at træne som du skrev er også godt .
    Jeg har fået min mands kramper i benene til at forsvinde med to kapsler Magnesium + 300 fra Biosym, dagligt i 1 mdr. Og det er ikke vendt tilbage, du skal også drikke godt med vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *