Vi ælsker ærter!

Jeg har altid elsket friske ærter! Når vi var hjemme på ferie fra Grønland, plukkede jeg en spandfuld i min svigermors have og lå i en liggestol og spiste dem!

Diki elsker også friske ærter!

Når jeg sidder i min stol foran TV om aftenen, spiser jeg ofte frugt, så kommer han og skal have et par bidder med!

Det samme med ærter! Jeg plejer at give ham et par stykker med fingrene, men forleden lærte jeg ham at tage dem fra bælgen – det varede lidt, før han fattede fidusen, men så syntes han, det var sjovt.

Vores allerførste hund, cockerspanielen Toby (1979 – 1994), elskede også ærter, og han plukkede dem selv i køkkenhaven! Det kan jeg så ikke tilbyde Diki!

En tanke om "Vi ælsker ærter!"

  1. Åh, jeg elsker også den lille grønne ært, og Føtex har haft de skønneste af slagsen i denne uge, og hver aften har jeg købt og spist en stor pose “Fyld selv”, og panikken indfandt sig hurtigt, da jeg ved dagens besøg kunne konstatere 3 tomme kasser.
    Forsigtigt og med frygt i stemmen spurgte, jeg den unge mand, der var ved at fylde op om?…………………..
    Nej, desværre udsolgt, hvortil jeg svarede, at det kunne jeg godt forstå, så gode som de var.
    Men lykken skal prøves i morgen igen – jeg giver ikke op så let.
    Gode aftenhilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *