Kan det være alderen???

Jeg havde en aftale i formiddags, og jeg var ved at gøre Diki klar, da datteren ringede, hvor jeg var? Jeg var efterlyst! Jeg tog ikke mobilen? Nej, den var løbet tør! Jeg svarede ikke på Messenger – nej, jeg var jo ved at børste Diki udenfor! Så “nogen” var urolige for mig!

Min aftale var kl 9.30 og ikke kl 12.00, som jeg var ved at forberede mig på! ØV! Jeg havde skrevet forkert i kalenderen, det var den 12. kl 9.30 og ikke den 12. kl 12.00.

Der kunne heldigvis laves en ny aftale. Og jeg var selvfølgelig både flov og ked af det.

Men så må jeg jo lave andre ting i dag – det er heller ikke noget problem.

F.eks. noget lækkert strik! Jeg er ved at strikke “Marysvøbet – det hele kongerige” til en lille ny verdensborger, der kommer i december (til højre). Jeg strikker det i Merci = uld og bomuld, superlækkert!

Og jeg er ved at vinde garn op til “Et halvt kongerige” = ½ trekantet “Marysvøb”, i tynd, ren Go Green 100% Tibetansk cashmere! Ren luksus!

Det sidste bliver til mig selv – i hvert fald i 1. omgang, for der er vist garn til mere end ét! Jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *