Så fik jeg besøg!

Ja, så kom ældstesønnen og Christian på besøg, så jeg kunne se og opleve det nye køretøj!

Hold nu da helt op, hvor er den smart! Jeg kan sandelig godt forstå, at han er glad!

“Jeg smutter lige i banken og hæver penge”, sagde han, da han kørte her fra (med Christian på cykel som sikkerhed!), og det gik bare derudaf! Rolig nu, der er fartbegrænsning indbygget, men den kan faktisk køre 18 km/t, og det er da meget i sammenligning med en almindelig kørestol!

Han fik da også lige lokket sin gamle Mor til at prøve, meen det skal man nu lige træne med! Ikke at der sker noget, den vælter ikke, men man føler sig ikke helt tryg på et øjeblik!

Det er fint, han kommer ud og prøver den af, kører over kantsten, ind ad døren her hos mig og på toilettet, uden problemer – jamen sikke en frihed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *