NU er jeg klar til at holde Jul!

Turen til Nørrevang i Horsens i dag gik rigtig godt – også selv om det var møgvejr at køre i: tåge på vejen dertil og regnvejr og mørke på vejen hjem – det var hyggeligt, der var gode hjælpere, og Karin og Anders havde fulgt min opfordring til at mødes med mig der, så Karin også kender gruppen af patchworkere på Nørrevang, og ikke kun jeg, når nu vi har udstillet så mange gange.

Og Karin tog de tæpper med hjem, som der ikke blev plads til, hun planlægger en tur til Julemærkehjemmet Hobro inden Jul, og så er min sovesofa fortsat tom for tæpper! Det varer ikke så længe, for jeg har flere UFO’er, der skal gøres færdige, men jeg behøver ikke at tænke på at køre med dem foreløbig!

Altså: sofaen er tom, der er ikke flere tæpper at ekspedere på denne side af Nytår, der er ikke flere forpligtelser før efter Nytår – så nu kan jeg slappe af og nyde min egen Jul!

Jeg kan mærke i kroppen, at det er godt! Og nu kan jeg stille og roligt lave billeder fra i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *