Hverdag 2019

Så blev det (endelig) hverdag igen! Nok med alle de hellig/fridage!

I går var Depotgården i gang igen, i eftermiddag strikker vi i Fælleshuset her. Det er godt at komme op af lænestolen! Jeg har ikke rørt sytøj i 14 dage, strikketøjet bliver motioneret, det er ren hygge.

Lis quiltede et super flot tæppe til sin sit barnebarn!

Endelig kom den baby til verden, som jeg har strikket Mary-svøb til – det blev en lille pige, der valgte Nytårsaften til sin ankomst – det kan hun få meget sjov ud af i fremtiden! Hun skal også have en sød trøje i lidt større str. end de 2800 gram, hun vejer nu. Den er jeg næsten færdig med, og den bliver sød.

I dag har jeg været “bisse” på vegne af mine naboer, som er et par rigtig søde mennesker i 90’erne. De bliver tyranniseret af deres avis bud – og de er ikke de eneste, det er faktisk et stort problem for flere, og har været det i flere år, trods klager. De er meget kede af det, men kan ikke selv få sig til at ringe til avisen. Det er så heller ikke så nemt med den tlf.-sluse, man skal igennem med lang ventetid.

Men jeg ringede for dem, for jeg synes ikke, de skal finde sig i den måde, han opfører sig på: går ind og tager selv af deres clementiner f.eks., truer og dundrer på vinduet for at få en julegave, som de gav ham sidste år (det skulle de ikke have gjort!). Servicemedarbejderen, der tog imod klagen, var faktisk ret chokeret! Der ville straks blive gjort noget ved det, og jeg skulle love at ringe, hvis der sker mere af den slags.

Selvfølgelig vil jeg gerne hjælpe dem, den slags dårlig opførsel vil vi ikke have her i vores lille fredelige enklave!


4 tanker om "Hverdag 2019"

  1. Godt, Hanne – på med vanten. Hvad skulle vi gøre uden dig?
    Vi, der har ordet i vores magt, må træde til, hvor andre tier……
    Jeg havde gjort det samme!!!!!!!!!!!!!!!!
    God dag til dig og dine “fæller”

    • Ha – ha! Diana! Det gik jo nok alligevel – men jeg har altid haft et retfærdigheds-gen, eller hvad det nu hedder. Jeg bliver harm, når sådan 2 meget søde og venlige mennesker udsættes for noget grimt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *