Skønt puttetæppe

Det er glimrende håndarbejde at sy lukkekant på et puttetæppe, med håndbold som baggrund! I hvert fald, når det er andre hold en vores eget, der spiller!

I går aftes blev jeg færdig med lukkekanten på et skønt tæppe, som jeg selv har været lidt inde over, idet jeg har syet den dejlige kant med ugler + lukkekanten på – med lidt problemer, fordi den ville trække.

Laila har quiltet på long-arm-maskinen på Depotgården.

Men resultatet er blev flot! Tæppet er lige i overkanten af, hvad vi anbefaler (for at der ikke skal være for stor forskel på str. af de tæpper, børnene får), så jeg kunne godt have undladt uglekanten, men for det første kan jeg godt lide, der er 1 eller helst 2 rammer om tæppet, for det andet var uglerne, som er en donation, så oplagte i farverne. Det er jo sådan noget, jeg elsker!

2 tanker om "Skønt puttetæppe"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *