Slipsetasker på Depotgården

I morgen eftermiddag har vi en temadag på Depotgårdens Tekstilværksted, hvor man kan prøve at sy små tasker af slips!

Slips med Elvis, og slips med håndmalet motiv.

Det er en del år siden, at der var én, der fandt på denne finurlige taske, og jeg har i tidens løb demonstreret den flere gange.

Jeg har en hel masse slips, som jeg er blevet foræret, og vi har også fået en stor pose fuld på Tekstilværkstedet, så vi har nok at arbejde med. Vi har også indkøbt metervis af lynlåse – der skal bruges 2 meter til 1 slips = 1 slipsetaske – så det er bare at gå i gang.

Spændende, hvor mange, der har lyst til at være med.

Jeg er blevet forkølet og var bange for, hvor slemt, det skulle blive, men det ser ud til, at det allerede er aftagende (3xbank under bordet). Jeg skal jo ikke smitte nogen. Der er faktisk flere, der fornylig har haft meget grimme udgaver af forkølelse, og der er næsten ingenting, jeg hader så meget som en slem forkølelse. I går holdt jeg mig hjemme og drak spandevis af grøn te, pakkede mig godt ind i en tyk trøje, hjemmestrikkede uldne sokker og silketørklæde om halsen – jeg tror, det har hjulpet.

2 tanker om "Slipsetasker på Depotgården"

  1. Ja, det er forkølelsens tid.
    Jeg bilder mig ind at det hjælper med en meget varm drik med alkohol. Eksempelvis te med snaps eller en romtoddy. Gløgg med en god skvæt snaps kan også bruges. Bare i en mængde og så stærk at det giver luft og man kommer til at svede.
    I aftes gav jeg de to frimærker der sad på pakken fra dig til en af “mine borgere” som samler på frimærker. Jeg vidste ikke om hun var interesseret, men hun blev glad for: “Det er næsten som juleaften. Du må aldrig smide frimærker væk”
    Skønt når man kan gøre nogen glad.

    • Det var da dejligt, at du kunne glæde hende med de frimærker! Jeg kan ikke huske, hvad det var for nogle, men jeg har stadig nogle få tilbage af min mands. Han var ivrig frimærkesamler, og han ikke bare samlede på gamle frimærker, men købte nye, som han satte på breve til bekendte eller sig selv, som på den måde blev stemplet.
      Han havde en temmelig stor samling, som jeg fik solgt igennem Bruun Rasmussen, da der ikke er nogle af mine børn eller mig selv, der samler.
      Iøvrigt får Fjordmark alle de breve med frimærker på, som jeg modtager, børnene klipper dem af, og så sælger de dem til en lokal frimærkesamler! Men det er jo nok begrænset, hvad den hobby kan indbringe fremover, når der dels ikke skrives så mange breve mere, dels pga PostNords utroligt dårlige service, som for de fleste til at skifte til andre måder. Mine børnebørn har stadig ikke fået de julegaver, som deres Fars kusine har sendt dem fra København med PostNord midt i december!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *