2 timer i tandlægestolen!

Det var hårdt! Jeg er i gang med en større renovation af nogle tænder, jeg skulle have været der for 1 uge siden, men måtte melde afbud pga den kraftige hoste, jeg havde,

I dag gik det fint! Jeg fik ros for at sidde så roligt og stille, og også trøst, for de var godt klar over, at det var hårdt.

Jeg har aldrig kunnet lide at blive bedøvet hos tandlægen, og det skulle være slemt, før jeg tog imod tilbudet. Men her var der ingen diskussion, bl.a. skulle 1 kindtand rodbehandles, og det gør man ikke uden bedøvelse. Det var lidt kompliceret, kunne jeg forstå pga nogle rødder, der deler sig, så det er svært at komme til. Jeg var helt stiv i køben og fuldstændig tør i munden, da de godt 2 timer var gået. Og så fik jeg et krus vand – men med bedøvelse kunne jeg ikke styre det ind i munden! HA!

Men jeg er ikke færdig med behandlingen, så det kan jeg “glæde” mig til!

Det går meget bedre nu, hvor jeg er hjemme hos Diki og fik en stor velkomst som sædvanligt.
Der stod en gæst uden for døren – et “bud” for flere patchworkere, som havde aftalt, at hun måtte aflevere efter kl. 13, jeg var bare 5 minutter forsinket, fordi det tog et kvarter længere end beregnet, så hun fik del i velkomsten. Store sække og poser med mange tæpper og mange årsblokke, så det skal jeg til at kigge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *