Hva’ sker der lige…

…der er bare travlt! Yngstesønnen er bekymret og ringer for at høre, om der er noget galt – f.eks. med tænderne? Næh – jeg spiser forsigtigt, og så går det nok, indtil jeg skal til næste runde. Men jeg travlt!

Det nye puttetæppemønster afstedkommer kommentarer og spørgsmål, der skal besvares, der skal skrives indlæg på www.puttetaepper.dk og på Facebook. Jeg er ikke engang nået til at planlægge runden til butikkerne, men det når vi nok.

Det, der fylder mest lige nu, er nogle artikler til næste Kludemagasinet, Dansk Patchwork Forenings medlemsblad. Der skal lidt ny omtale + billeder af puttetæppemønsteret til.

Redaktøren var også meget interesseret i den “Stof-leg”, vi havde i Lillebælt Quilterne i 2018 og bad mig lave et lille stykke om det.

Og endelig har jeg igen fået den store opgave at skrive artiklen om “Kvartalets Quilter”, denne gang en ung og meget “ny” patchworker, som ikke har så mange store flotte tæpper at vise frem, som denne artikel ellers plejer at indeholde – eller en lang glorværdig karriere med udstillinger, undervisning osv.
Det har været en udfordring! Men jeg håber, det bliver godkendt.

Og til alle 3 artikler hører der jo billeder! Vel at mærke billeder i høj opløsning, beskåret og belyst! Dem er jeg ikke helt færdig med, men det går fremad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *