En Dr. Beckmann klud gør underværker!

Prøv at se her:

Jeg vaskede i går nogle store stykker stof fra en donation til Projekt Puttetæpper, fordi jeg var bange for afsmitning på de ting, de skulle bruges til. Det er ikke altid, jeg vasker stofferne, men nogle har jeg mistanke til, f.eks. røde, sorte stoffer og Bali/batik-stoffer.

Så jeg puttede disse røde og sorte stoffer + et grønt og et rødlilla Balistof sammen i maskine og lagde en Dr. Beckmann klud ved.

På billedet ses de vaskede stoffer – og gæt så, om kluden blev sort, som jeg havde ventet – eller???


RØD!!

Det er ikke til at sige, om det er det rødlilla Balistof eller det flammet-røde – sikkert en blanding, og måske også lidt sort. Men det er da helt tydeligt, hvad kluden gør! HURRA for den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *