Fantastiske Birgith!

Jeg har besøgt Birgith i Hejnsvig i dag – det er altid så hyggeligt!

Birgith skulle have nogle mønstre til at vise frem og sælge, når hun tager ud i et par butikker for at demonstrere vores nye puttetæppemønster.

Og – hold nu op, den kvinde er fantastisk! – hun havde allerede syet et helt tæppe i det mønster! Og fordi hun har syet det i mange forskellige farver, kan vi se, hvordan det fungerer, når vi skal til at sætte blokke sammen, som forskellige har syet.

Puttetæppe med mønster 2019 “Rutsjebane”, syet af Birgith Lorenz

HVIS vel at mærke, man bruger farverne som anvist i mønsteret! Det har Birgith gjort, og det er så flot. De sorte og hvide fir-/trekanter har en spændende effekt, som kan give forskellige mønstre i tæppet, efter hvordan de vendes og drejes!

Bagsiden af tæppet, hvor hver blok er quiltet for sig selv, og dermed har forskelligt bagsidestof.

Birgith har, som hun godt kan lide, quiltet og samlet blokkene til et tæppe med Fix & færdig-metoden, også kendt som Quilt-as-you-go. Blokkene quiltes enkeltvis med bagside og mellemfor, og føjes sammen ved hjælp af smalle strimler på for- og bagsiden samtidig. Så er man fri for at sidde med et stort tæppe i symaskinen, når man quilter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *