Samarbejds tæppe

Det er virkelig et samarbejde, jeg er glad for! Når flere tæppetanter er sammen om at levere et smukt puttetæppe til et barn, der trænger til lidt ekstra omsorg!

Dette dejlige puttetæppe er syet af Helle, som jeg syr sammen med på Depotgården. Helle syr “på amerikansk” = med ganske små forsting (risting), det er så tæt og flot! Jeg har doneret stofferne, og jeg skærer dem ud for Helle. Mønsteret er “Hidden Nine-patch” el. “Disappearing Nine-Patch” – det betyder, at stofferne først er skåret i store firkanter, som er syet sammen til en Nine-patch, og derefter er skåret over på midten af forsiden og bagsiden, drejet og syet sammen igen! Ikke spor svært, men spændende mønster!

Laila har quiltet tæppet på long-arm-maskinen på Depotgården, og jeg har syet lukkekanten – skønt samarbejde – skønt tæppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *