Vi gamle

Vi gamle forstår at hygge os! Et par dage i godt selskab i skønne omgivelser, god mad og vin og en masse snak om “gammelt og nyt”, det bliver man i godt humør af.

Og heldigvis har Søren det så godt lige i øjeblikket, at han kunne nyde dagene i Blåvand sammen med de 2 kusiner, han har kendt hele sit liv, og som jeg heldigvis også falder godt i hak med.

 

Fætter - kusiner

Fætter - kusiner

Fredag aften hygge i sommerhus

Vi har det jo godt

Vi har det jo godt

 

Det er et utroligt dejligt sted, de 2 kusiner har, og vi nyder hvert år at besøge dem. Det er afslappet, og hvis vejret er til det, går vi nogle lange ture i Egekrattet eller ved stranden. Vi kan også godt tage en shoppetur til Henne, hvor Vævestuen har noget rigtig lækkert tøj – også til “voksne” damer! Også i år, hvor de 2 havde ærinde der, og så fik jeg købt et dejligt sæt, kort trøje og t-shirt.

Han føler sig næsten hjemme

Han føler sig næsten hjemme

Og Whisky er så glad for at komme med og føler sig tydeligt velkommen, så når vi kører om hjørnet, hyler han af glæde! Han kan gå frit omkring og elsker at ligge i lyngen på naturgrunden. 

Og så er det dejligt, at vi bare behøver at lægge hans tæppe der, hvor han skal sove, så føler han sig hjemme!

Søren

Søren

Og det gør Søren også! Han havde fundet en meget spændende bog “Den glemte konge”, af den norske forfatter Lars Roar Langslet, om Frederik Christian, der først blev konge i Norge og senere i Danmark som Kong Christían den 8. Den er så interessant, at han havde svært ved at slippe den!
Jeg har sat mit eget private fingeraftryk på huset i form af et par vægtæpper, som ser rigtig godt ud i den hyggelige stue, hvor kusinerne bor det meste af sommerhalvåret.
Det er virkelig et dejligt sted. Og der kommer masser af fugle og sågar rådyr, som kommer helt tæt på. Et ungdyr kommer helt hen og kigger ind ad vinduerne!
"Urfuglen" i Blåvand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *