Jeg har et problem – igen!

Ja, det sker jo hele tiden, at min sofa er fuldt booket med tæpper og stof! (Den var ellers lige blevet tømt).

Der står endnu mere under arbejdsbordet! Og jeg får min søster på besøg nogle dage i næste uge, så sofaen skal gerne blive ledig!

Det er godt, jeg har en “ledig” weekend, så jeg kan få møbleret om! Og jeg har et stående tilbud om at komme til Hejnsvig med noget af stoffet, som alligevel skal deles ud ved det årlige Tæppetante-træf i juni. Birgith har heldigvis plads til opbevaring!

Efter tandlægebehandling i formiddags har jeg haft en stille dag herhjemme – ikke pga smerter i den forbindelse, det går faktisk helt godt – men jeg har haft så travlt de sidste uger, at det er dejligt med hjemmedage!

Det er Diki helt enig med mig i! Så nu vil vi gå tur i aftensolen!

En tanke om "Jeg har et problem – igen!"

  1. Ahh, det er da ikke noget problem. Jeg vil ligge som “prinsessen paa aerten” og glaede mig over alle de boern der faar glaede af al jeres flid med puttetaepperne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *