Jeg blev kidnappet til en udflugt i dag…

…hvor jeg slet ikke havde tid, fordi jeg skal have gæster de næste dage!

Men jeg lod mig overtale, da Diki blev inviteret med! Og vi havde en rigtig dejlig dag, hvor vi først besøgte bunkermuseet Tirpitz i Blaavand. Det er virkelig imponerende! Jeg har besøgt Tirpitz for mange år siden, da det var en kæmpestor ruin af en bunker med rester fra 2. verdenskrig, og børnene kunne rende rundt mellem betonvæggene.

Nu ligger Tirpitz der stadig som grum ruin, men under og ved siden af er der mange forskellige museer, spændende udformet og alle med en masse små historier, som man kan høre i den udleverede audio-radio. Der er også ravmuseum – det er jeg vild med!

Diki måtte desværre ikke komme ind i Tirpitz, så han måtte prøve noget nyt: at være alene i en fremmed bil! Det var faktisk første gang, han kørte med i sønnens store WV Multivan. Men det gik så fint. Han blev fulgt hen til bilen i susende fart i snor fra Genny’en, det var sjovt. Og han lå så fint på hans eget medbragte tæppe.

Men han fik også en tur rundt om bunkeren med hele familien.

Og ligeledes ved “De 4 hvide mænd” udenfor Esbjerg, som Christian ikke kunne leve op til:

Og til sidst, mens vi spiste aftensmad i Øster Højst Kro i Sdr. Jylland. (Dagens ret om søndagen: flæskesteg med alt tilbehør for 58 kr! “Nogen” foretrak et kæmpe stjerneskud til det dobbelte!)
Ingen problemer der, Diki lægger sig til at sove, når han har spist sine godbidder, og så bliver han meget glad og kælen, når vi kommer igen!

Christian fik tilbudt at køre Multivan’en hjem! Det var han ikke sen til takke JA til! Pedalerne kan byttes om, så han kan køre den med højre ben, mens ejermanden kun kan køre med venstre ben. Ejermanden havde megen glæde af at indvi sønnen i de forskellige finesser!

Dejlig dag. Og jeg nåede, hvad jeg skulle herhjemme alligevel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *