Sikke en dag!

Hvordan kan det være, at der nogle dage sker så mange ting oveni hinanden, at man bliver helt forstyrret og ikke kan følge med?

Så tager jeg konsekvensen og aflyser/ændrer noget af det, ellers holder jeg ikke til det.

I dag har jeg tilbragt 2½ time i tandlægens stol – men så er en længevarende proces også afsluttet. Det sidste i dag var en tandudtrækning, der gik utroligt nemt! – og så en tandrensning, som pynter (jeg drikker meget te, de ses på tænderne). Efterfølgende har jeg spist forsigtigt og ikke for varmt, og det går fint, jeg har kun lidt ømhed i kæberne.

En planlagt fodpleje havde jeg fået udskudt, ellers lå de lige over hinanden.

I Fælleshuset havde vi nogle timers strikning, det er afslappende og hyggeligt!

Christian har fødselsdag, og der var både gave fra mig selv og en web butik pakke fra familie at overrække sidst på eftermiddagen. Vi blev inviteret på hjemmelavede burgere til aftensmad, det var ikke planlagt, men Diki og jeg sagde ja tak!

Planlagt var derimod en udflugt til Odense med Lillebæltquilterne i aften, men den afskrev jeg!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *