Kamelia’en blomstrer

Igen! – 6. vinter i træk har min flotte Kamelia klaret vinteren uden anden beskyttelse end et hushjørne og et et tagudhæng. Og nu svulmer knopperne:

Den første er ved at springe ud!

Der er MANGE knopper, så jeg glæder mig og undres igen over, at det lykkes! Men jeg passer også godt på den, vander ikke om vinteren, vander forsigtigt i det tidlige forår og trækker den kun lidt ud fra det beskyttende tagudhæng, når der ikke er risiko for frost – og ind igen hver aften!

Det er så fantastisk, at det lykkes! Jeg mener, at min Kamelia er ca 17 år gammel, og den fulgte mig, da jeg flyttede her til for 5½ år siden. Før den tid var den indendøre om vinteren, men det har jeg ikke mulighed for her, og heldigvis går det godt!

2 tanker om "Kamelia’en blomstrer"

  1. Ja, det er dog fantastisk, Hanne – og sikke mange blomster der kommer, hvis man skal tro knopperne.
    Kan godt forstå du nyder den -år efter år, – efter år, og tak fordi vi må se med.
    Gode blomster-hilsener fra Diana (Rose)
    (Lidt blomst har man da lov at være, om ikke andet, så en døbt en af slagsen.)

  2. Hvor er den flot Hanne ! – har selv haft kamelier for nogle aar siden, de er ikke lette, saa hatten af for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *