Min stakkels have!

Det går hårdt for sig i min lille have i disse dage! Det blev besluttet i foreningen, at det tykke grønne dække af Cotoneaster op ad skråningen og plankeværket skulle helt væk, fordi det er for svært at holde det nedklippet, og “rottefængeren” mener, at rotterne har for let ved at gemme sig der.

Det er gartnerfirmaet, der holder vores udenomsarealer, startet med at fjerne nu.

Gartnerne er meget søde og hensynsfulde og forsøger at skåne det, der står i haven, men det er ikke nemt med de store maskiner, de kører med.

Det er ikke mindst hårdt ved mine Rhododendron. Og flere planter, f.eks. en Hortensia og en store rosenbusk, nogle tulipaner, en Magnolia og Iris, er gravet op og skal plantes igen bagefter. Jeg håber, at de klarer det og går oig vander dem, så rødderne ikke skal tørre ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *