Mors dag

Tak til mine kærlige børn for dejlige og overaskende “Mors dags gaver”!

Tidligt på formiddagen kom ældstesøn og svigerdatter til Dikis store begejstring med en spændende gave:

Et massage-apparat til mine lægge, fødder og nakke! AV – AV! Det tager godt fat! Det skulle gerne hjælpe på bl.a. mine kramper i benene!Senere blev jeg “kidnappet” af datteren og kørt over til “Sommerblomster.dk”, der holder til et par måneder på Assensvej udenfor Middelfart, hvor de sælger alle mulige flotte sommerblomster fra nogle drivhuse. Det er bl.a. min kusines søn, Jens + en kammerat, der nu har præsteret dette blomstersalg i 4 år, såvidt jeg husker. Det er altid meget hyggeligt at hilse på Jens og sende hilsner med ham hjem!

Datteren og yngstesønnen var gået sammen om et “gavekort” til indkøb efter eget valg – ren luksus!

Så nu ved jeg godt, hvad resten af eftermiddagen skal gå med, og jeg glæder mig til at plante disse smukke blomster i krukker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *