Christian syr kostume

Christian spurgte forleden, om jeg ville hjælpe med at sy et kostume til en medarbejder fest i Legoland, som han skal til på fredag. Han havde et billede af “Dr. Strange” (som jeg ikke kender 😉 ), og han havde planlagt, at han kunne købe knaldrød bævernylon i Vejle, hvor han har været med sin Far, da han syede “kuffert” til sin kørestol.

rOg i aften skulle vi så prøve, om vi kunne finde ud af det. Christian har aldrig rørt en symaskine før, men ville meget gerne selv sy!

Han startede meget forsigtigt, men fik hurtigt taget på det, og synes, at det er en gevaldig smart maskine, jeg har (Pfaff performance 5.0).

Hold da op, hvor har vi hygget os! Vi startede med at sy den røde kappe med en flot stor opretstående krave – den var han godt nok imponeret af! Jeg lagde thermolam indeni til afstivning, og det virker!

Jo – det virker, og kraven sidder, som den skal!

Det bliver meget bedre endnu! Han har syet strimlerne, der er viklet om armene, og han har købt en dame-cardigan, der skal have ærmerne klippet af og ha’ syet grå kanter på. Huset derhjemme er støvsuget for brede bælter, og han vil lave et smykke som ligner “Dr. Strange’s”

Nu er vi stoppet for i dag, men gør det færdigt i morgen. Det er så dejligt, som vi hygget os og grinet af de forskellige påfund!

Det er sør’me ikke kun hans Far, der har fantasi og forstår at omsætte den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *