En pause-dag med Christina

I dag holder jeg lidt pause fra puttetæpperne. Der er foregået så meget de sidste dage: Tæppetante-træf, pakning af puttetæpper og ikke mindst “skriv” om vores lykkelige problem: “for mange puttetæpper bliver til søskende-tæpper”. Det er spændende, hvordan det kommer til at forløbe. Foreløbig har jeg kun fået positive tilbagemeldinger.

Jeg er ikke færdig med at lægge billeder ud af de 146 puttetæpper, vi modtog i lørdags!

Men i dag er det “Christina-dag” – i dag bliver Christina student, og jeg er inviteret med ud på gymnasiet, når hun får hue på! Og så skal hun fejres lidt i familiens skød. Jeg er også inviteret til studentergilde på lørdag og til at se studenterkørslen på mandag!

Men se nu her, den tossede tøs! Hun har foreviget min elskede schæferhund Whisky, som hun var meget knyttet til, men som døde for godt 7 år siden:

Tatovering med Whisky på Christinas ben

Hun har fået lavet en tatovering på sit ben med Whisky!!! Fro tid og evighed vil han nu blive husket! Det er både rørende og lidt skræmmende!

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke bryder mig om tatoveringer.

Jeg fik øje på den forleden, da hun hjalp sin Far med at sprøjte ukrudt i min indkørsel, iført små shorts – ja ikke fordi det behøver at være små shorts, for tatoveringen sidder nederst på benet. Men da jeg så den, udbrød hun til sin Far: Nå, nu så hun den endelig! Jeg har åbenbart ikke set godt nok på hende!

De Whisky gik over regnbuen i 2012, lavede Christina – 11 år gammel! – denne video, som siger meget om hendes kærlighed til min dejlige hund, og som godt kan tåle et gensyn. Da jeg så den på nettet uden at vide, at hun havde lavet den, trillede tårerne ned ad kinderne, og den dag i dag kan jeg få en stor klump i halsen:

Minde om Whisky

Og nu lever han videre hos hende! Jeg håber, hun må en god eksamen og en rigtig dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *