Christinas dimission og flot overraskelse!

Fredericia Gymnasium holdt sin traditionelle dimission i går for 300 studenter af forskellig slags/farve!

De fik alle deres eksamensbevis, og der blev også delt legater ud. Det er ikke legater, der kan søges, men èn person i hver klasse får et legat, som hver klasses lærere udvælger, ialt 16 legater hvert år, i år 17. Derudover får STX’ højeste gennemsnit et legat og HF’s højeste gennemsnit får også et legat.

Derudover er der én elev på hele årgangen, altså ud af ca. 300 afgangselever, der får et legat for specielt og hårdt arbejde på skolen, f.eks. arbejde i elevorganisationer. Og se herover mellem alle huerne, hvem der måtte rejse sig op og modtage det legat (foruden Jeppe fra samme klasse)! Christina! Hvor er jeg stolt og rørt!


Det var hendes Mor også!

Og den stolte – verdens bedste! – storebror!
KÆMPE – KÆMPE TIL LYKKE!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *