Endelig…

blev jeg færdig med at lægge puttetæppe-billeder ind, både på hjemmesiden www.puttetaepper.dk, på Facebook (hvis de ikke var der i forvejen) og alle billeder på det galleri, Projekt Puttetæpper har på Dansk Patchwork Forenings hjemmeside:

Der kan man se billeder af puttetæpper helt tilbage til 2010! De er samlet kvartalsvis, og hvis man klikker på et kvartal, kan man bladre store billede igennem. Det er ikke uden inspiration, vil jeg sige! Og det kan jop være lidt sjovt at gense sine egne tæpper!

Det er godt nok ikke helt rigtigt, at man kan se ALLE billeder, for nogle tæpper får / har vi ikke billeder af. Det er lidt ærgerligt, men vi ser jo ikke alle tæpper, og de tæpper, der bliver afleveret direkte på hjemmene, skal man selv sørge for at tage billeder af – og det er ikke alle, der gør det.

Men der er mange billeder. Og en sjov ting: der står et antal ved hvert kvartalsbillede – det er antallet af billeder i det pgl. kvartal, og hvis man lægger dem sammen, har man udviklingen i antal!

Således kan man se, at nu, hvor jeg har lagt billeder ind for den sidste måned, er antallet for de sidste 4 kvartaler = 1.037

Mens de samme 4 kvartaler i 2015 var 734.

Det er noget af en forskel på bare 4 år! Og sådan kan man lege med tallene og tænke over, hvordan det går!

Vi kan kun være glade og tilfredse! Også selv om vi lige p.t. har en “pukkel” af tæpper ude på de 5 julemærkehjem og har måtte finde en løsning, alle kunne være tilfredse med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *