På udflugt!

Vi var vældig heldige i går, da vi var på udflugt til Grenaa i det skønneste vejr!

Sørens kusine Gurli og jeg havde flere gange snakket om, at vi ville køre en tur til Grenaa, hvor kusine Pia er flyttet i beskyttet bolig, efter at hun blev alene i det store hus sidste år.

Og så ville ældstesønnen gerne køre os derop i sin store bil en weekend, hvor hans kone har fri.

Så vi købte smørebrød og jordbærtærte med og nød turen i den komfortable handicap-indrettede VW Multivan!

Pia havde glædet sig enormt til, at vi kom, hun ser ikke så mange i det daglige. Så hun sad på sin rollator og ventede ude på indfaldsgaden midt i Grenaa, der hvor vi skulle dreje fra til Posthaven, hvor hun bor. Det er et dejligt rækkehus, hun har der: lyst, rummeligt og dejligt, med en dejlig stue, stort soveværelse, stort badeværelse, dejligt køkken og en lille havestue ud til en indhegnet have.

Hun spiser til daglig i centerhuset og laver ikke selv mad, men vi spiste selvfølgelig i hendes stue og sad også ude i haven i solskinnet. Der blev frisket mange minder op fra deres barndom og ungdom, og vi kørte også bagefter en tur gennem Grenaa og Grenaa Havn, hvor de stammer fra, forbi deres Mormor/Farmor’s hus og mine svigerforældres sommerhus, hvor vi har holdt mange sommerferier.

Det var en dejlig dag!

En tanke om "På udflugt!"

  1. Jamen, Hanne – det ver da næsten ikke til at tænke på, du var så tæt på mit pastorat i går -, og ja, Posthaven kender jeg så godt. Har en bekendt på 92, der netop bor i en sådan bolig dér , og er så glad for det.
    Dejligt sønnen har fået den store “bus”, der kan rumme så mange af jer til skønne ture i det ganske, danske land.
    Gode aftenhilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *