Træf – Trækker tænder ud

Det er det sædvanlige! Sådan et Træf eller en messe i 3 dage trækker tænder ud! Men det er smadder hyggeligt!

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, indendørs

Forberedelser – pakke bil (det er det værste) – lang køretur – opstilling af standen sammen de andre i Projekt Puttetæppers styregruppe (heldigvis har vi fået foryngelse i kraft af Lisbeth, der er frisk til at kravle på stiger) – hygge med aftensmad på værelset på Liljeborg (dejlige gæsteværelser), og så 2 dage med masser af besøgende, salg af mønstre og donerede bøger, samt modtagelse af skønne tæpper.

En generalforsamling i Dansk Patchwork Forening med sprængfarlige emner, men et flot valg til ny bestyrelse.

Og så sammenpakning og hjemkørsel.

Det har været nogle dejlige dage, men jeg er helt “flad” dagen efter. Der er stadig billeder, der skal redigeres, men her er 2 skønne tæpper, som vi fik tidligt lørdag, og som kom til at ligge på bordene hele weekenden, hvor de blev beundret og fotograferet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *