Hilsen fra Cypern

Ældstesønnen og hans familie har været på Cypern på ferie – slutter i morgen.

Han og svigerdatteren mødte hinanden for 28 år siden, da han var FN-soldat, og hun arbejdede der. Om et par måneder har de sølvbryllup, og denne rejse med deres 2 nu voksne børn er deres fejring i stedet for en fest. Det har de bestemt for lang tid siden.

Det er i hvert fald vellykket (selv om han sværger til Spanien!), og de har haft nogle skønne dage i et pragtfuldt hus og med ture rundt på øen, hvor de har besøgt både den græske og den tyrkiske side. Hun har stadig veninder, som hun arbejdede sammen med dengang, men som fik deres tilværelse og familie der, og dem har de mødt.

De har været søde og har sendt mange billeder hjem, så jeg kan følge med! Og selv om hjælpemotoren til kørestolen gik i stykker lige før, de rejste, har de været 3 til at skiftes om at skubbe! Det har været hårdt, især den ene gang, op ad Cyperns højeste punkt, men Christian er jo stærk! Desværre kan “Genny’en”, den fantastiske el-“kørestol” = handicap-segway, ikke komme med flyet derned.

Der kom også lige et billede af en stof-butik fra den tyrkiske side! Og al det lækre mad, de har spist – det bliver vist hårdt at komme hjem!

Dejligt, at I har haft en god ferie – jeg glæder mig til at høre mere!

En tanke om "Hilsen fra Cypern"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *