Jeg skulle bare liige…

Jeg skulle bare lige hen i Vendersgade og købe en strikke-rundpind nr 2 ! Det havde jeg ikke, men det skal jeg iflg. opskriften til min næste “Sunday Tee” bruge til halskanten, og da den ikke må være for løs, må jeg hellere gøre som der står!

Men så kom jeg til at kigge nogle vinduer på den anden side af gaden – og der var en masse vinter-overtøj, som var sat ned!

Jeg har faktisk tænkt på, at selv om jeg har 4 vinter frakker, så er i hvert fald de 3 gamle og kedelige, og den 4. er ikke særligt spændende heller, sååhh… Jeg blev fristet og så, om der var nogen, jeg kunne lide?

Det var der! Der var endda én af dem, som jeg kunne passe! Og den er meget let, lun og lækker, koksgrå, smart med quiltninger, og med hætte (kan tages af), og så kostede den kun 675 kr, det er knageme billigt!

Og nu hænger den her og venter på efteråret! Så kan den fra sidste år bruges til lufteture med Diki.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *